Vi besökte advisory och pratar sociala medier

Sociala medier

Som ett redan anrikt och väletablerat företag i Växjö kände vi att nästa steg i vår utveckling var sociala medier. Vi sökte och letade efter ett företag som kunde hjälp oss med alla dessa bitar, från planering till publicering. För oss var Advisory i Växjö vårt självklara val för att komma igång ordentligt med sociala medier. Det är ett val vi definitivt inte ångrat och resultatet har slagit bättre än vad vi någonsin ens kunnat föreställa oss.

Smidigt, prisvärt och framförallt väldigt enkelt

När vi kom i kontakt med Advisory gick allting väldigt snabbt. Vi fick träffa en duktig medierådgivare som förklarade precis hur det hela skulle gå till. Vetskapen om att vi numera genom Advisory och sociala medier kan nå kunder även utanför Växjö gör oss väldigt hungriga på framtiden. För oss är det perfekt att få den här hjälpen så vi kan lägga vår tid på det vi faktiskt är bra på istället.

 

Facebook och Instagram

Just dessa två kanaler fick vi snabbt förståelse att man skulle satsa på. Sociala medier växer dagligen och som företag i en så pass liten stad som Växjö är det viktigt att synas mer än bara lokalt. Genom Advisorys rådgivning och hjälp med våra sociala medier har vi ökat både försäljningsmässigt i Växjö och trafikmässigt på vår hemsida. Vi har även genom våra sociala kanaler fått en bättre relation till både kunder och andra företag, något vi tycker är väldigt roligt och framförallt väldigt viktigt.

Få hjälp med dina sociala medier i Växjö

Det var utan tvekan ett av våra bästa beslut att ta hjälp av Advisory i Växjö för att få fart på våra sociala medier. Vi skulle rekommendera alla företag där ute att börja synas och höras ordentligt på Facebook och Instagram. Det kanske låter klyschigt med ”syns du – finns du” och det stämmer verkligen i dagens samhälle.

 

Hur ser det ut i Göteborg?

Staden brukar kallas för Sveriges lilla London och kollar du sociala medier så stämmer det in på Göteborg ganska bra. Sedan mitt intresse för att fota och redigera bilder tog fart så har verkligen den här branschen susat iväg. Det är givetvis inte bara i Göteborg som sociala medier slagit igenom utan världen över, syns du så finns du. Ungefär så fungerar det idag.

 

Ett bra sätt att synas

Vad ett ”bra” sätt att synas på kan givetvis diskuteras. Enligt mig och många andra i Göteborg är sociala medier ett väldigt bra och effektivt sätt som egentligen inte behöver kosta dig särskilt många kronor. Här kan du snabbt synas, höras och få gratisspridning på ett enkelt knapptryck. Samtidigt som det är väldigt effektivt så slår det mig ibland hur otäckt det är att någonting kan spridas så brett så fort idag.

 

Inspiration och motivation

Det är ofta jag går in på Instagram eller Facebook när jag vill ha tips, inspiration och motivation. Gäller det inredning, mat, kläder, träning eller vad det än gäller så hittar man i nio av tio fall det man söker efter. Göteborg är en inspirerande stad i sig och har många influencers där personerna bakom lever på sina sociala medier. En bransch som blir större och större för varje dag. Jag tror faktiskt att fler och fler i Göteborg börjar förstå vikten av sociala medier, hur stor del det idag blivit av vårt samhälle.

 

Få hjälp med sociala medier i Göteborg

När jag påbörjade min satsning på mina sociala medier hade jag precis flyttat till Göteborg. Mitt bästa tips för dig som bor där eller i närområdet är att be om professionell hjälp för att veta vart du ska börja. Advisory är ett av landets främsta rådgivningsbyråer och kommer garanterat kunna hjälpa dig att uppnå dina drömmar.

 

You may also like...