Negativ SEO och Google ranking.

Många stora märken har sjunkit i Googles ranking, och det är främst på grund av negativ sökmotoroptimering, SEO.
Google har tydligt visat att all taktik som ligger utanför deras riktlinjer för webbansvariga anses ”svart hatt SEO”, och kommer att bestraffas. Deras algoritmer har utformats för att förhindra svart hatt SEO taktik från början, men tyvärr har de inte alltid fungerat, eftersom algoritmerna var lätta att manipulera.
Under 2012 började Google genomdriva sina krav med besked, och varje uppdatering sedan dess har utformats för att förhindra exploatering av deras algoritm. Penguin lanserades som ett anti-spam algoritm som straffar några toxiska eller artificiella länkar till en webbplats. Denna algoritm inledning orsakade en stor nedgång i webbplats ranking för webbplatser som använder billiga SEO tricks, svart hatt.

Efter flera uppdateringar har de kryphål som en gång var tillgängliga för svart hatt SEO, börjat försvinna. Dagarna med genvägs SEO taktik är över, och alla som fortfarande försöker använda dem kommer att känna av det. Stora märken som har använt genvägar till SEO, föråldrade SEO-tricks och annan svart-hatt-taktik har börjat falla ner i Googles sökresultat, vissa är helt borta från sökningarna. Stora märken som en gång dominerande Googles sökresultat kom undan med hjälp av SEO genvägar eller svart-hatt-taktik, främst på grund av Googles oförmåga att fånga dem, men allt har förändrats. Här får du veta mer om SEO, advisoryab.se. Förändringarna i Googles algoritmer har tyvärr gjort det mer ekonomiskt för vissa webbplatsägare att spendera tid, pengar och energi, på att förstöra konkurrenters SEO ansträngningar hellre än att skapa egna. Denna typ av SEO kan erbjuda kortsiktiga resultat, men det kommer i slutändan leda till allvarliga skador på den webbplats dom utsatts.

You may also like...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

tre × 2 =