Några tips för sökmotorsoptimering, SEO

Några tips kan alltid vara på sin plats även i SEO. Det är viktigt att sticka ut lite och vara annorlunda. Att använda sig av titlar som är rätt för ditt företag eller din webbplats. Det gäller att få med nyckelord och varför inte även ditt företagsnamn. Den titel som används för sidan, är det som ska locka användarna till just din plats. Den visar vem som står bakom sidan.

Alla sidor behöver också tydliga rubriker och de ska vara egna och sticka ut från mängden. Här använder man sig av under- och överrubriker som H1, H2 och H3. Förutom att använda rubriker är det är mycket bra att stycka av texten.

När användare tycker att innehållet på din sida är så bra så att de bestämmer sig för att länka till den, då uppkommer vad man kan kalla den ”perfekta länken”. Nyckelord är viktiga och att de finns med i texten. Alla undersidor ska också vara unika i sin sammanfattning. Meta-taggar är av stor vikt och de ska fyllas i med ord som är viktiga och ge en bra sammanfattning.

En länk och även titeln på länken ska innehålla nyckelord. Den sidan som man länkar till måste vara sökmotoroptimerad On-Page. Länken ska också vara från en sida som har betydelse och även denna ska vara sökmotoroptimerad.

You may also like...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

2 − 1 =