Medierådgivare pratar sociala medier

Efter en träff med en medierådgivare på Advisory i Kalmar gällande sociala medier känner jag mig mer sugen på den digitala framtiden än någonsin. Det var ett väldigt givande möte och jag fick förståelse och insikt kring hur stor och viktig del dessa kanaler har i dagens samhälle. Även om Kalmar är en relativt liten stad kunde jag få professionell hjälp av Advisory och ta del av verktygen för att lyckas med mina sociala medier.

 

Ett effektivt sätt att utveckla företaget

Att vara företagare och veta vilken marknadsföringsmetod som är bäst lämpad för just sitt eget företag är inte lätt. För mig var det som att kliva in i en djungel. Efter kontakt, möte och mediaanalys hos Advisory i Kalmar fick jag veta svart på vitt att sociala medier bland annat var det bästa för just mitt företag. Sedan den dagen har jag satsat helhjärtat med att synas och höras på mina kanaler, det har bland annat genererat mer trafik till min hemsida, fler följare på Instagram, fler vänner/gillare på Facebook och ökad försäljning.

 

Sätt din egen nisch på hur du ska synas

För mig är det viktigt att kunder alltid känner igen sig när vi publicerar något från företagets kanaler. Med det menar jag att det ska finnas en genomgående röd tråd där befintliga kunder känner sig hemma samtidigt som nya kunder känner sig väldigt välkomnande. Jag valde därför att tillsammans med Advisory i Kalmar ta fram en grafisk profil som vi nu använder både i sociala medier, på vår hemsida, visitkort och vid andra synliga tillfällen. Vi har fått väldigt mycket beröm från olika håll vad gäller både typsnitt, färger, layout och struktur.

 

Sociala medier i Kalmar – för en ljusare framtid

Med handen på hjärtat så skulle jag rekommendera Advisory i Kalmar för att lyckas som bäst med dina sociala medier och hemsida. Här finns oändligt med möjligheter och skräddarsydda lösningar för att du ska uppnå dina drömmar och visioner.

You may also like...