Ställer frågor till mediebyrå

Sökmotoroptimering Advisory 

Vi på Advisory får ofta frågan vad sökmotoroptimering är och hur det går till. Därför tänkte vi ta tillfället i akt och förklara hur just vi jobbar kring detta. Advisory har som mål att du ska känna dig bekant och förstå varför sökmotoroptimering är bra och viktigt för dig och ditt företag. Har du minsta lilla fråga eller fundering är du varmt välkommen att höra av dig till oss. 

 

Sökmotoroptimering hos Advisory 

Så varför ska du välja just Advisory när det kommer till sökmotoroptimering? För oss är svaret enkelt – vi ser till att hjälpa dig på allra bästa sätt för att synas och höras där du vill synas och höras. När vi gör en analys på är den uppdelad i en rad olika moment där vi bland annat analyserar själva sökpotentialen i dina tjänster, kanaler och produkter utifrån vad vi kallar ett sökmotorperspektiv. Därifrån väljer vi sedan ut de mest optimala orden som vi vill optimera för att öka dina resultat.  

 

Hur Advisory utför en sökmotoroptimering 

Vi tänkte rada upp i olika steg hur vi på Advisory utför en sökmotoroptimering för att göra det så enkelt och tydligt som möjligt för dig.  

 

  1. Efter möte med en medierådgivare på Advisory där sökmotoroptimering sålts in kickas arbetet igång i vår verksamhet. 
  1. Medierådgivaren skickar i sitt säljformulär till företagets teknikavdelning.  
  1. Teknikerna utför en analys där dina tjänster och produkters sökpotential analyseras utifrån ett sökmotorperspektiv. Det man kollar på är bland annat sökvolymer, branschkonkurrens och befintlig webbsida. 
  1. I en rankingrapport fastställs nuvarande position av de olika lönsamma sökorden och vi får en tydlig bild av hur vi ska optimera ord för att de ska visa bättre resultat. 
  1. Därifrån skickas de mest lönsamma och relevanta sökorden vidare till vår contentavdelning som ska se till att lyckas rangordna just din webbsida så högt upp som möjligt på Google eller liknande sökmotorer.  

 

Det var en kort del kring hur Advisory jobbar med sökmotoroptimering. Prisvärt och framförallt väldigt enkelt för dig som kund.  

 

 

 

You may also like...